Start

Afgelast vanwege het coronavirus

 

    Joop Mulder

Joop Mulder is de bedenker en stamvader van Oerol. Tijdens dit jaarlijkse culturele festival op Terschelling is de 'ziel van de plek´ de basis voor elke locatietheater. Na 35 jaar begint hij nu met kunst tegen de krimp op het vaste land. Het wordt één van de dragers van Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018. Hoe kan het dat alles wat hij vastpakt vleugels krijgt en grote groepen in de samenleving inspireert? (bron: wijmakennederland.nl)

Tijdens deze lunchlezing bij Tresoar neemt Joop Mulder je mee op zijn ontdekkingsreis door het Waddengebied.

Sense of Place

Sense of Place maakt met culturele landschapsprojecten de unieke waarden van natuur, landschap en cultuurhistorie van het bijzondere UNESCO werelderfgoed Waddengebied zichtbaar voor een breder publiek. De regio krijgt hiermee tegelijk een economische en sociaal-maatschappelijke impuls.
Sense of Place initieert zelf projecten, maar ondersteunt ook vaak de initiatieven van lokale gemeenschappen en helpt deze te realiseren. De projecten hebben respect voor de cultuur en natuur van het gebied en vertellen het verhaal van de locatie en het landschap. Ze geven de plek daarmee extra aantrekkingskracht en betekenis: a Sense of Place.

Lunchlezing

Iedere derde donderdag van de maand organiseren Tresoar en De Culturele Onderneming een lunchlezing in Leeuwarden over tal van interessante en actuele onderwerpen.

De lezing begint om half 1 en duurt ongeveer 45 minuten tot een uur. De toegang is gratis. Bij het aanmelden kun je aangeven of je ook gebruik wilt maken van de lunch voorafgaand aan de lezing (2 broodjes + 1 consumptie, aanvang 12.00 uur). De kosten hiervoor zijn 4 euro, te betalen bij aanvang.

Foto: Joop Mulder door Frank Ruiter

Datum en tijd

do 19 maart 2020

12:30 – 13:30 uur

VANWEGE GROTE BELANGSTELLING: RESERVEER EEN KAARTJE.

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-lunchlezing-joop-mulder-sense-of-place-89946108231?aff=erelexpmlt

Locatie: Tresoar  Boterhoek 1  8911 DH Leeuwarden

UITVERKOCHT